Psychosomatische coaching

Als je er even bij stilstaat kom je er misschien achter dat jouw klacht je leven (deels) beheerst. Het mooie daarvan is dat de klacht niet persé volledig hoeft te verdwijnen om weer alles te kunnen te doen en gelukkig te zijn. 

Er is een manier om de klacht niet meer de baas te laten zijn over jou. Het gaat er niet zozeer om wat je doet maar vooral om hoe je het doet. Door holistisch naar jezelf te kijken kunnen veel mensen mooie stappen zetten naar een leuk leven, sommigen stoppen zelfs volledig met medicatie. Heb je die optie wel eens overdacht?

Wat doet psychosomatische coaching voor jou?

Allereerst kan je weer doen wat echt belangrijk voor je is. Je kunt ook wel zeggen dat jouw leven weer samenkomt met dat wat je graag wil. Dat geeft een gevoel van levensgeluk. 

Je kunt (weer) contact maken met je lijf. Je herkent vast wel het interne gevecht tussen je lichaam en geest. Je wordt er enorm moe of ontevreden van. Dit gevecht stopt want jij kan je lichaam en geest samen brengen. Jij kan dan balans houden terwijl je leeft naar je zin.

Jouw klacht zal verdwijnen of in ieder geval je leven niet meer beheersen. Jij wordt zelf weer de baas over jouw leven.

Je krijgt controle over jouw klachten, stress of angst. Je bent in staat om beter met moeilijke momenten om te gaan en te ontspannen als je dat nodig hebt. Je kunt beter voor jezelf te kiezen en je grenzen te stellen. Je zal op een andere manier met jezelf in je omgeving om kunnen gaan. Dit zijn vaardigheden die je meeneemt voor de rest van je leven dus pas op: je wordt een ander mens!

Het belangrijkste is: Jouw leven en toekomstperspectief wordt weer zonnig!

Wat doen we dan precies?

In het tabblad 'coaching' kan je al heel wat lezen over mijn aanpak. Elk mens en elk probleem is anders, ik bekijk wat ingezet moet worden om voor jou het beste resultaat te behalen. We werken holistisch: lichamelijk, geestelijk, sociaal en als laatste is het belangrijk wie jij bent, waar je gelukkig van wordt en hoe jij je leven wil leiden. 

Voor wie werkt een psychosomatische werkwijze?

Psychosomatiek is geschikt voor je als je last hebt van langdurige of terugkerende pijnklachten, onverklaarde klachten, stress- of angstklachten. Het zou ook kunnen dat je een diagnose hebt gekregen en hiermee moet leren leven. Voorbeelden hiervan zijn een hernia, hartoperatie of fibromyalgie.

Het kan zijn dat de klachten deels je leven beheersen en dat het je erg moe maakt. Misschien hoop je dat de artsen toch nog een behandeling voor je klachten gaan vinden en blijf je continue op zoek. Je voelt je dan wellicht niet gehoord of serieus genomen en gedachten over de toekomst kunnen dan sombere gevoelens oproepen. Blijf deze tocht niet je hele leven lopen, laten we erover praten in een gratis kennismakingsmoment.

Stuur een e-mail

Inloggen

Download hier binnenkort mijn ebook

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.