Ervaringen


Britt

Ik heb Cas tijdens mijn traject leren kennen als warm en betrokken persoon.

Cas is iemand die je echt ziet en zich aanpast aan jou. Je merkt bij Cas dat de betrokkenheid oprecht is juist ook door zijn persoonlijke ervaring. Het fijne van Cas vind Ik dat et sprake is van wederkerigheid….je voelt steun. Cas is sterk in het relativeren en een kracht vind Ik ook dat Cas door lichaamswerk en bewegen ook het juiste in de geest weet te raken waardoor je snel zelf de volgende stap zet….heel wat betekend dit voor mij en zo kom je bij…zingeving…wie ben ik wat wil ik en hoe en ben je op zoek naar het hoe dan weet Cas je daarbij te ondersteunen…zodat je op jouw weg komt en terug in jouw kracht. Cas heeft mij t geloof in mijzelf terug weten te vinden

Ron

Cas heb ik leren kennen als een zeer vakkundig en begaan persoon die volledig openstaat en gemeend geïnteresseerd is in de problemen en situaties waarin mensen verkeren. Door op een niet geforceerde doch indringende en confronterende aanpak heeft hij zaken naar boven weten te halen waar je in het dagelijks leven (te-) gemakkelijk aan voorbij loopt en te snel terzijde schuift. Hij is in staat geweest mij aan het denken te zetten en zaken weer in een juist perspectief te zien. Het menselijke aspect en de daarbij behorende interactie staat bij hem op de voorgrond en door zijn persoonlijke benadering is hij in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen waarin zaken benoemd mogen en kunnen worden. De relatie met Cas is door mij bijzonder prettig ervaren in het herstelproces dat ik heb mogen ervaren!

Thijs

Cas heeft mij gespiegeld en gestuurd naar een mooie balans tussen geest en lichaam. wat ik persoonlijk erg fijn vond is dat er altijd een luisterend meedenkend oor was, zo kon ik me hart luchten, maar het ook weer een plekje geven zodat ik het achter me kon laten. qua expertise in de sessies en therapie is mij duidelijk geworden dat plezier en lichamelijk herstel erg dicht bij elkaar ligt, de openheid en informele sfeer die er gecreëerd werd maakte het voor mij een bijzonder welkom thuis!

Carmen

Ik heb de sessies met Cas als zeer zinvol, inspirerend en ondersteunend ervaren. Cas is in staat om goed te verbinden en te luisteren en waar nodig door te vragen. Hij verstaat de kunst om stiltes te laten vallen op momenten waarop dat nodig is. De momenten waarop je reflecteert op jezelf. Cas geeft geen “kant en klare” antwoorden, maar weet op zijn rustige en evenwichtige manier je te laten nadenken over vraagstukken. Hij geeft je de ruimte om aan te geven waar je behoefte aan hebt en neemt hier de tijd voor. Met zijn kennis en kunde weet hij theorie in de praktijk te brengen door oefeningen. Op deze manier wordt “een probleem” tastbaar, zichtbaar en voelbaar. Hij ondersteunt je in het vinden van een mogelijke oplossing en spoort je aan dit toe te passen in je dagelijkse leven. Dit heeft mij o.a. bewuste gemaakt van hoe ik met mijn energie omga. Door veel te oefenen en te herhalen leer ik weer voelen,  kan ik beter mijn energie verdelen en mijn grenzen aangeven.
 

Frans

In de basis was ik zeer sceptisch omdat ik al een heel lang medisch traject achter de rug had en niets me hielp. Ik voelde met zeer onbegrepen, machteloos en boos omdat iedereen me in de huidige medische wereld van het kasje naar de muur stuurde en ik niet geholpen werd. Cas sprak het volle vertrouwen uit dat ie me ging helpen en dat ik me zelf echt beter zou gaan voelen. De manier waarop hij het aanpakte was totaal anders voor me dan wat ik in de reguliere gezondheid zorg mee maakte. Het was kijken naar de mens het was focus op details het was vooral ik die belangrijk was en daar nam Cas ook uitgebreid de tijd voor. Het vertrouwen dat Cas me gaf door zijn oprechte overtuiging me beter te maken raakte me intens en de eerste stap naar herstel was gezet. Ik ben gestopt met de noodzakelijke medicatie en ik maakte kleine stapjes vooruit. Cas me liet zien dat genezing niet extern zat maar intern. Door zaken anders te gaan zien en vooral doen werden de processen die ik mezelf zo krachtig gemaakt had doorbroken. Dat was en is nog steeds een zwaar proces maar wel de weg naar herstel. Ik weet nu veel beter waar mijn grenzen liggen en kan al veel beter doseren. Door de overtuiging die Cas uitstraalde me beter te maken en me inzichtelijk te maken dat het ik het medicijn zelf in me had was het vanaf minuut 1 onze samenwerking zeer intens maar ook succesvol.Ik ben ervan overtuigd dat dit me op de langere termijn nog meer gaat helpen in de zoektocht naar innerlijke gezondheid. Dankzij Cas  heb ik veel tools in mijn rugzak nu die me daar bij kunnen helpen. Nu is het aan mezelf, DOEN!

Lisanne

Cas heeft goed door gehad wat ik nodig had. Door zijn spiegel zat er een snelle stijgende lijn in mijn herstel. Cas heeft mij niet alleen op het lichamelijke gebied geholpen. Hij heeft veel kennis in huis om mentaal ook veel beter te worden. De rust die hij uitstraalt is zijn kracht.  Door zijn open houding, het vertrouwen die hij je geeft en zijn humor,  zijn de momenten bij Cas  voor mij heel waardevol geweest.

Inloggen

Download 'In 6 stappen naar je authentieke zelf'

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.

Contact helemaal bovenin