Ervaringen


Marieke (docent)

Het doel bij mij was om te herstellen van mijn burn-out en levensgeluk terug te vinden. Cas is begripvol, in verbinding en staat open voor je als persoon. Hij straalt rust uit en heeft veel mensenkennis.

Jan (manager)

Met name door de betrokkenheid van Cas heb ik het gevoel gehad serieus te worden genomen. Ik heb geleerd mezelf te acceptereren en meer in mogelijkheden dan in beperkingen te denken.

Bart (boswachter)

Een erg sterk punt vond ik dat Cas zowel het fysiek als het mentale aspect betrekt en perfect de wisselwerking daarin waarneemt, zonder daarbij zweverig te worden.

Carla (zorgmedewerkster)

Cas is nauw betrokken en ik voelde me serieus genomen. Ik had nooit gedacht dat ik na ruim 6 maanden weer kon hardlopen en aan het sociale leven kon deelnemen en weer vertrouwen had in mijn eigen lichaam.

Marleen (verpleegkundige)

Ik voelde me veilig en had vertrouwen. De sessies waren voor mij erg waardevol. Onbewust geeft mijn lichaam en geest aan wie ik ben en wat bij mij past, dat is een hele positieve ervaring voor me. 

Mart (verkoper)

Cas heeft me bewust gemaakt van het feit dat ik keuze mag maken.  Dit is nog niet altijd makkelijk. Maar ik ben bewust dat mijn grenzen en de gevolgen van het overschrijden van deze grenzen keuzes zijn. Dit zorgt ervoor dat ik op het moment minder pijnklachten heb.

Inloggen

Download hier binnenkort mijn ebook

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.