Ervaringen


Lisanne (docent basisonderwijs)

De rust die hij uitstraalt is zijn kracht. Door zijn open houding, het vertrouwen die hij je geeft en zijn humor,  zijn de momenten bij Cas  voor mij heel waardevol geweest.

Ron (projectleider)

Ik kan zaken weer in een juist perspectief zien. Het menselijke aspect staat bij Cas op de voorgrond en door zijn persoonlijke benadering  heb een mooi herstelproces mogen ervaren!

Carmen (illustrator)

Ik was uitgeput! Cas heeft mij bewust gemaakt van hoe ik met mijn energie omga. Door veel te oefenen en te herhalen leer ik weer voelen,  kan ik beter mijn energie verdelen en mijn grenzen aangeven.
 

Frans (directeur)

Cas me liet zien dat genezing niet extern zat maar intern. Door zaken anders te gaan zien en vooral doen werden de processen die ik mezelf zo krachtig gemaakt had doorbroken. Dat was de weg naar herstel. 

Thijs (bouwkundige)

Wat ik persoonlijk erg fijn vond is dat er altijd een luisterend meedenkend oor was, zo kon ik me hart luchten, maar het ook weer een plekje geven zodat ik het achter me kon laten. Cas heeft mij gespiegeld en gestuurd naar een mooie balans tussen geest en lichaam

Britt (maatschappelijk werkster)

Je merkt bij Cas dat de betrokkenheid oprecht is juist ook door zijn persoonlijke ervaring, je voelt steun. Cas heeft mij t geloof in mijzelf terug weten te vinden, ik ben volledig hersteld van mijn burn-out.

Inloggen

Download hier binnenkort mijn ebook

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.