Sjamanendrums

Naast coachen is mijn grote passie het maken van spanbare sjamanendrums. Het allermooiste is om samen met mij jouw eigen sjamanendrum en drumbeater te maken. Drumbouw is een proces van meerdere dagen waarin je bijna altijd stukken in jezelf tegenkomt. De combinatie van het maken van een sjamanendrum en coaching is prachtig en je hebt als eindresultaat een sjamanendrum waarin jouw eigen energie en betekenis zit. 

Het is uiteraard ook mogelijk om een drum naar eigen voorkeuren door mij te laten maken of een kant en klare sjamanendrum te kopen. Daarnaast geef ik workshops aan kleine groepjes.

Meer over sjamanendrums

Ik maak de sjamanendrums met een dubbel ingevlochten ring waardoor ze goed te stemmen zijn door het schuiven van kralen en makkelijk naspanbaar zijn. Dit is een stukje extra werk maar ook een stukje extra kwaliteit. 

Het is mogelijk om een sjamanendrum naar eigen voorkeuren te laten maken. De maten van de drumframes liggen tussen 33cm en 55cm, er zijn verschillende soorten huiden, afhankelijk van het aanbod in het moment. Ook het touw en de kralen kunnen in kleur worden gekozen. Drumbeaters kunnen bij elke drum zelf gekozen worden.

Aanbod op dit moment

Sjamanendrum 35cm geschoren damhert, 8 spanners, gewei handvat.

225,-

drum50

drum50

Inloggen

Download hier binnenkort mijn ebook

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.