Ervaringen


Mart

Cas heeft me bewust gemaakt van het feit dat ik keuze mag maken.  Dit is nog niet altijd makkelijk. Maar ik ben bewust dat mijn grenzen en de gevolgen van het overschrijden van deze grenzen keuzes zijn. Dit zorgt ervoor dat ik op het moment minder lichaamsklachten heb.

Jan

Ik heb het samen zijn met Cas als zeer prettig ervaren, met name door de betrokkenheid van Cas heb ik het gevoel gehad serieus te worden genomen zonder het gevoel te hebben betutteld te worden. Ik heb geleerd mezelf te acceptereren en meer in mogelijkheden dan in beperkingen te denken.

Marleen

Het gaat goed, ik voel me weer helemaal de oude vrolijke sociale Marleen. Dit heb ik zeker te danken aan de momenten met Cas. Ik voelde me veilig en had vertrouwen. De sessies waren voor mij erg waardevol. Cas luisterde naar mij en liet me dingen in mezelf zien die ik ook meenam naar huis en toepaste in mijn eigen leven. Heb zelf een ondervonden dat het een zware tijd was doch weet nu mijn valkuilen en grenzen. Onbewust geeft mijn lichaam en geest aan wat ik wel en niet kan doen, dat is een hele positieve ervaring voor me en zal ik zeker accepteren

Bart

Een erg sterk punt vond ik dat Cas zowel het fysiek als het mentale aspect betrekt en perfect de wisselwerking daarin waarneemt, zonder daarbij zweverig te worden, maar daarin juist een no-nonsense aanpak weet te hanteren. Cas weet zich laagdrempelig op te stellen, waardoor je je al snel op je gemak en vertrouwd voelt bij hem. Tot slot maken zijn daadwerkelijke belangstelling in jou als persoon en het probleem waarvoor je bij Cas komt, dat je bij hem in zeer goede handen bent.

Carla

Ik kwam bij Cas door mijn aanhoudende rugproblemen. Cas is nauw betrokken en ik voelde me serieus genomen. Ik ben helemaal pijnvrij en kan ik alles weer doen. Ik vond het erg positief dat hij je als individu ziet en niet werkt vanuit een standaard protocol of uit het boekje. Het was voor mij hard werken maar met een geintje op zijn tijd kwam ik mijn proces goed door. ik ben weer helemaal de oude. Ik had nooit gedacht dat ik na ruim 6 maanden weer kon hardlopen en aan het sociale leven kon deelnemen en weer vertrouwen had in mijn eigen lichaam.

Marieke

Het doel bij mij was om levensgeluk terug te vinden. Door blijvend letsel moest ik leren omgaan met mijn beperkingen. Cas is begripvol, in verbinding en staat open voor je als persoon. Hij straalt rust uit en heeft veel mensenkennis. Cas weet veel over hoe je moet omgaan met de hectiek van huidige maatschappij en een leven wat niet altijd leuk is.

Inloggen

Download 'In 6 stappen naar je authentieke zelf'

Laat hier uw gegevens achter en download meteen daarna het gratis E-book.

Contact helemaal bovenin